Werken bij Whayle

Walvissen experimenteren van jongs af aan en houden dat de rest van hun leven vol. Door te experimenteren kunnen ze zonder grote risico’s van elkaar leren en nieuwe dingen ontdekken in hun omgeving. Zo’n zelfde omgeving vind je ook bij Whayle. Je krijgt alle ruimte om te leren, ontdekken, groeien, maar ook te experimenteren . Daar worden we uiteindelijk allemaal beter van.

Vacatures bij ons

Senior consultant

Ben jij de ondernemer en domeinexpert die energie krijgt van het oplossen van business vraagstukken en die samen met ons Whayle verder gaat brengen naar de volgende fase?

Data scientist

Ben jij een (startende) data scientist die precies weet hoe je het maximale haalt uit algoritmes en machine learning? Dan ben je slim genoeg om verder te lezen.

Werkstudent

Ben jij een master student die ervaring heeft met algoritmes en machine learning? En wil je tegelijk veel flexibiliteit in combinatie met je studie? Dan is dit jouw kans!

Insights

Wanneer de Waarheid in de Weg zit

Wanneer de Waarheid in de Weg zit

Ik werkte tot diep in de nacht aan mijn presentatie. Maar de volgende dag kreeg ik van de klant te horen dat de presentatie nog steeds niet duidelijk was. Erger nog, de conclusies – waar ik zo hard aan had gewerkt – werden niet geaccepteerd. Ik was overrompeld met onbegrip over hun onbegrip, tot ik me realiseerde dat de conclusies die de verwarring veroorzaakte, niet relevant genoeg waren voor het vraagstuk. Het weglaten van deze conclusies zorgde voor een doorbraak: Beter inzicht en een dankbare klant.

Home 9 Werken bij Whayle