Vacature: Senior Consultant
Als Senior Consultant ben jij op je best wanneer je organisaties adviseert over performanceverbetering en risicobeheersing en begeleidt bij het doorgronden van het complexe landschap van inkomen en schade. Je bent de expert op jouw expertise gebied en je hebt ruime ervaring met projectmanagement.

Als Senior Consultant Inkomen en schade werk je aan uitdagende projecten bij verzekeraars, volmachten, serviceproviders, pensioenfondsen en grote werkgevers. Bij onze klanten ben je verantwoordelijk voor (strategische) projecten waar data, technologie en business elkaar raken. Hierin werk je samen met verschillende afdelingen: van business, finance, actuariaat tot IT. Jij bent kennishouder en expert op één van de gebieden Verzuim, AO of schade. Je bent het aanspreekpunt, toetst jezelf én anderen op hun kennis en ontwikkelt concrete oplossingen voor de klant.

Voorbeelden van projecten waaraan je werkt zijn: 

 • Advies en implementatie van data gedreven verbetertrajecten rondom de inkomen en schade portefeuilles van verzekeraars/volmachten
 • De ontwikkeling en embedding van een datakwaliteit controle raamwerk binnen verzekeraars/pensioenfondsen
 • De implementatie van een risicocontrole raamwerk Verzuim en Arbeidsongeschiktheid voor service providers/grote werkgevers
 • De ontwikkeling van voorspelmodellen in de keten van verzuim en arbeidsongeschiktheid. 

Bij Whayle bouw je op basis van jouw expertise, competenties en inzichten mee aan de Practice Inkomen en schade. Jouw expertise deel je met 20 collega’s. Waar nieuwe ideeën worden aangemoedigd en ontwikkeling voorop staat. Ook jij levert een belangrijke bijdrage aan deze ontwikkelingen. Binnen het team ben jij verantwoordelijk om bestaande proposities uit te werken of juist nieuwe te ontwikkelen doordat jij kansen in de markt ziet. Of je coacht collega’s inhoudelijk en op hun consultancyvaardigheden.   

Werken bij Whayle
Werken bij Whayle betekent werken voor een van de meest innovatieve adviesbureaus voor inkomen en schade van Nederland.
Natuurlijk, we werken keihard. Maar hebben ook plezier. We borrelen niet alleen met elkaar, maar we boulderen en padellen ook samen. Of gaan naar een concert of stand-up comedyshow van een van onze collega’s. Want we hebben een team met uiteenlopende talenten en interesses. 
Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Walvissen experimenteren van jongs af aan en houden dat de rest van hun leven vol. Door te experimenteren kunnen ze zonder grote risico’s van elkaar leren en nieuwe dingen ontdekken in hun omgeving. Zo’n zelfde omgeving vind je ook bij Whayle. Je krijgt alle ruimte om te leren, ontdekken en te groeien. Daar worden we uiteindelijk allemaal beter van. 

“We maken graag kennis met je!”

Dit kun je van ons verwachten
Kies jij ervoor om het beste uit jezelf te halen? In je vak en daarbuiten? Wij bieden de juiste arbeidsvoorwaarden om daarbij te helpen. Denk aan flexibel in te richten uren, opleidingsmogelijkheden en een pensioenregeling.

Daarnaast: 

 • 25 vakantiedagen en de optie om dagen bij te kopen
 • Hybride werken
 • Learning & Development
 • Inspirerende events 

 

Dit breng jij mee 

 • Als het gaat om jouw expertise, dan laat jij je niet omverblazen. Tegelijkertijd wil je graag ook anderen inspireren om tot verrassende uitkomsten te komen
 • Ervaring met consultancy in het inkomen en schade domein
 • Sterke inhoudelijke domeinkennis
 • Doordat je analytisch sterk, deskundig en kritisch bent, doorgrond je snel complexe problemen
 • Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden en kan je anderen inspireren het beste uit zichzelf te halen
 • Affiniteit met IT-systemen, data-analyse en consultancy tooling

Dit zijn wij
Bij Whayle werk je aan projecten waarmee je grote merken écht verder helpt. Die nog nooit eerder gedaan zijn – of niet op onze manier. We zitten boven op de nieuwste ontwikkelingen en technologie. En zetten deze in om het nóg slimmer en sneller aan te pakken. Wij bieden je permanent relevante opleidingen en stimuleren je om steeds weer uit je comfort zone te stappen. Pak alle ruimte die je nodig hebt. Want jouw ideeën brengen Whayle verder. 

 

We leren je graag kennen
Herken jij jezelf hierin? En ben jij minstens zo ambitieus als wij? Dan maken we graag kennis met je! Je kan direct contact opnemen met Max Kaspers via +31 6 16 71 02 88 of stuur een mail naar max.kaspers@whayle.nl.

Nieuwsgierig geworden, maar liever eerst een kop koffie drinken vóórdat je besluit te solliciteren? Dat kan natuurlijk ook. 

by | Feb 22, 2023 | Business Consulting

Meer insights

Home 9 Business Consulting 9 Vacature: Senior Consultant