Subverwerkers

Laatste update: 11 januari 2023

Voor het leveren van diensten kan Whayle B.V. (“Whayle”) gebruikmaken van externe gegevensverwerkers (“externe subverwerkers”) om klantgegevens te verwerken. Door u te abonneren op het ontvangen van updates over deze pagina, wordt u per e-mail op de hoogte gebracht van wijzigingen aan Whayle’s externe subverwerkers die mogelijk betrokken zijn bij de verwerking van uw klantgegevens.

 

Subverwerkers Whayle

SubverwerkerDoel
Microsoft (en haar onderaannemers)Cloud hosting en infrastructuur provider
Snowflake (en haar onderaannemers)Cloud data platform
Vindicta (en haar onderaannemers)IT ondersteuning
Docusign (en haar onderaannemers)Signeren documenten

 

Inschrijven voor updates:

Om updates via de mail te ontvangen over subverwerkers hebben wij (1) een bedrijfsnaam, (2) een contactpersoon en (3) een e-mailadres nodig. Bij het delen van deze informatie gaan wij ervanuit dat degene ook de permissie heeft om deze informatie te delen. U kunt dit invullen in onderstaand formulier.

Aanmelden updates

* Door aanmelden te klikken, gaat u akkoord dat Whayle de informatie verwerkt in overeenstemming met onze privacy policy

 

Bezwaar maken tegen een nieuwe subverwerker:

Als u een klant bent van Whayle, met een volledig getekende verwerkersovereenkomst, kunt u ons op de hoogte stellen van uw bezwaar tegen het gebruik van een nieuwe externe subverwerker, die wordt gebruikt om uw klantgegevens te verwerken. U kunt dit doen door binnen veertien (14) dagen, na de kennisgeving van een dergelijke nieuwe externe subverwerker, een bezwaar te sturen naar uw contactpersoon. Bezwaren worden binnen 14 dagen behandeld.

 

Update samenvatting

DatumSamenvatting
11 januari 2023Introductie subverwerkers