Sarah Bronkhorst

Chief Editor en freelance storyteller
Wanneer Sarah zich in een koffiesalon voorbereidt op haar interview met de burgemeester van Amsterdam, raakt ze toevallig in gesprek met Peter van Dam (CEO Whayle). Wie die ochtend aan wie de juiste vragen stelde doet er niet toe. Er is direct een klik. Sarah hoeft dan ook niet lang na te denken en antwoordt ‘ja’ op Peters vraag of ze als freelance Chief Editor de ogen en oren van Whayle wil worden. Sinds haar ja-woord, tekent Sarah haarfijn de interessantste verhalen op uit de monden van collega’s en opdrachtgevers. Haar vlotte pen vertaalt complexe informatie ogenschijnlijk moeiteloos naar snackable content. Waardoor steeds meer mensen steeds beter snappen wat we bij Whayle bedenken, opleveren én voor onze klanten oplossen. Sarah studeert Politicologie, Psychologie, Recht en Economie aan de UvA. Haar curriculum vitae is even lang als indrukwekkend. Ze werkte bijvoorbeeld als interviewer bij Room for Discussion, het spraakmakende interview-platform van de UvA. Ook schreef ze scripts voor De Kiesmannen (Nationale Verkiezingsshow). Onze communicatieve alleskunner laat binnenkort nog meer van zich horen in een nieuwe serie podcasts.
Sarah's insights
Kloppend Marketinghart vraagt om datagedreven beslissingen

Kloppend Marketinghart vraagt om datagedreven beslissingen

Met samenwerkingen kom je tot betere inzichten, beamen Herman Knul, databasemarketeer bij de Hartstichting en William Elferink, datascientist bij Whayle. Voor de Hartstichting staat het belang van hun stichting en donateurs hoog in het vaandel, en Whayle’s missie om data in te zetten voor deze belangen creëert een soepele samenwerking tussen de twee partijen. Herman en William spelen hierin de hoofdrol, en werken samen aan hun gedeelde passie om bruikbare inzichten uit data te halen om daarbij betere beslissingen te kunnen nemen.

Guy Mendes de Leon: “Slechte klanten bestaan”

Guy Mendes de Leon: “Slechte klanten bestaan”

Voor verzekeraars is het vaststellen van de nieuwe premies voor klanten ieder jaar een spannend moment. Guy Mendes de Leon kan daar over meepraten. Hij werkte als data scientist mee aan de ontwikkeling van een bleeder analyse voor de klantenportefeuille van een van de grootste verzuimverzekeraars van Nederland. De analyse wijst haarfijn aan wie een jaar pech had met schade of mogelijk structureel een hoger risico loopt.

Home 9 Author archive for Sarah Bronkhorst