Max Kaspers

Senior Consultant op de Bunniksite
Max doet zijn voornaam eer aan. Zeven dagen per week haalt hij het maximale uit zijn opties. Parttime actuaris bij NV schade en parttime Practice Lead Schade & Inkomen bij Whayle, maakt van Max bij elkaar opgeteld een fulltime specialist. Een senior consultant met uniek veel ervaring in de beslissingslagen van grote verzekeraars. Max ziet haarfijn waarmee hij nieuwe klanten kan helpen. Is er geen passende oplossing beschikbaar voor wat nodig is? No problem, Max zorgt dat het wordt ontwikkeld. Strak toegespitst op het wegnemen van obstakels en pijnpunten. Direct inzetbaar. Op zon- of zaterdagen juicht deze Domstedeling mee op de Bunniksite van stadion Galgenwaard, tussen de fanatieke aanhang van FC Utrecht. Zelf sport Max ook. Windsurfen op de Friese meren, balletjes slaan op de golfgreen, hardlopen, softballen … you name it, Max doet het.
Max's insights
‘Data-analyse maakt markt verzuim en arbeidsongeschiktheid gezonder’

‘Data-analyse maakt markt verzuim en arbeidsongeschiktheid gezonder’

Volmachthouders kunnen de verzekeringsmarkt voor verzuim en arbeidsongeschiktheid gezonder maken door hun premies te baseren op gespecialiseerde data-analyse. Dit is de stellige overtuiging van Tom Ikink (Alpina Group) en Max Kaspers . ‘Deze aanpak vergroot de ruimte voor schadelastbeheersing en de interesse van buitenlandse investeerders. Beide zijn hard nodig.’

Whayle introduceert Verzuimmodel Nederland

Whayle introduceert Verzuimmodel Nederland

Het gemiddelde verzuim in Nederland stijgt en het arbeidsongeschiktheidsrisico neemt toe. De noodzaak om goed inzicht te hebben in de verzuimontwikkelingen en deze te kunnen monitoren is groot. Whayle heeft daarom een model voor verzuim in Nederland ontwikkeld. Nog niet eerder was er een model beschikbaar gebaseerd op landelijke data.

Home 9 Author archive for Max Kaspers