Max Kaspers

Practice Lead op de Bunnikside
Max doet zijn voornaam eer aan. Zeven dagen per week haalt hij het maximale uit zijn opties. Parttime actuaris bij NV schade en parttime Practice Lead Schade & Inkomen bij Whayle, maakt van Max bij elkaar opgeteld een fulltime specialist. Een Practice Lead met uniek veel ervaring in de beslissingslagen van grote verzekeraars. Max ziet haarfijn waarmee hij nieuwe klanten kan helpen. Is er geen passende oplossing beschikbaar voor wat nodig is? No problem, Max zorgt dat het wordt ontwikkeld. Strak toegespitst op het wegnemen van obstakels en pijnpunten. Direct inzetbaar. Op zon- of zaterdagen juicht deze Domstedeling mee op de Bunnikside van stadion Galgenwaard, tussen de fanatieke aanhang van FC Utrecht. Zelf sport Max ook. Windsurfen op de Friese meren, balletjes slaan op de golfgreen, hardlopen, softballen … you name it, Max doet het.
Max's insights
De kracht van flexibele expertise

De kracht van flexibele expertise

De afgelopen jaren hebben we bij Whayle gezien hoe de juiste expertise op het juiste moment een cruciale rol kan spelen in het succes van organisaties. In deze snel veranderende tijden, waar data de drijvende kracht is achter innovatie, passen organisaties zich voortdurend aan om bij te blijven. De uitdagingen zijn complex: van het analyseren van grote datasets tot het implementeren van geavanceerde modellen die toekomstige trends voorspellen.

Scherp inzicht in de risico’s: een kwestie van goed pensioenbestuur

Scherp inzicht in de risico’s: een kwestie van goed pensioenbestuur

De overgang naar een nieuw pensioenstelsel confronteert pensioenuitvoerders met een lange lijst te ondernemen acties. Voorzieningen voor arbeidsongeschiktheid staan hierop wellicht niet bovenaan, want fondsen mogen regelingen op dit terrein in principe gewoon voortzetten. Toch kan een gedegen analyse van de risico’s erg waardevol zijn. ‘Het laatste wat je te midden van alle veranderingen wilt, is een reservering die tekortschiet tegenover onverwacht grote verplichtingen.’

Home 9 Author archive for Max Kaspers