Help Wakuli met jouw data science skills

Wakuli is een van de mooiste koffiemerken ter wereld. Ze leveren eerlijke, geweldige koffie die ook nog goed is voor de planeet. En wij gaan ze helpen. Op onze inhousedag op 22 juni gaan wij een data science case voor hen oplossen. Wil jij met echte data van Wakuli je data science skills op de proef stellen?

Over Wakuli
Voor deze dag zijn wij een samenwerking met Wakuli aangegaan. Wakuli heeft als doel om bad coffee de wereld uit te helpen. Wist je dat zo’n 12.5 miljoen koffieboeren geen invloed hebben op de prijs en amper kunnen rondkomen? De prijs wordt bepaald door koffiegiganten die hun bonen voor zo min mogelijk geld willen inkopen. Wakuli betaalt koffieboeren een eerlijke prijs voor hun bonen. Daarnaast gaan zij langdurige relaties met hun koffieboeren aan en investeren ze in de boeren. Daarmee creëert Wakuli stabiliteit en versterkt ze het vertrouwen in de toekomst. Kom je Whayle helpen om de missie van Wakuli verder te verspreiden?

 

 

Hoe ziet de dag eruit
We beginnen de dag met koffie (natuurlijk ;)). Eerst vertellen we wat meer over Whayle. Daarna geeft Wakuli een presentatie. Dan wordt de case uitgelegd en kan jezelf met een groepje aan de slag met de data van Wakuli. Dit is voor jou de kans om met echte data te werken. De lunch wordt verzorgd, en na de lunch ga je weer verder met de case. Vergeet niet om ook genoeg tijd over te houden voor het maken van een presentatie!

Aan het einde van de dag presenteer je samen met je groepje je bevindingen aan Wakuli en sluiten we de dag af met een borrel.

We maken graag kennis met je! Interesse? Vul dan hieronder je gegevens in.

Alles op een rijtje
Wat: inhousedag data science
Wie: Jij, WO-student of al afgestudeerd
Wanneer: 9.00-17.00 – 22 juni 2023
Waar: Whayle kantoor in Amsterdam
Kosten: Gratis

 

Inschrijven

Brandende vraag of mooi compliment? Stuur Jelle een bericht!

Meer insights

Home 9 inhousedag_wakuli