Ervaring opdoen met data?

Doe mee: inhousedag data science samen met de Hersenstichting!

 

Wat is een inhousedag?

Een inhousedag is een evenement waar studenten en afgestudeerden worden uitgenodigd door een bedrijf om een kijkje te nemen binnen de bedrijfsmuren. Zo kunnen zij de werkomgeving ervaren, de bedrijfscultuur proeven en meer te weten komen over de verschillende aspecten van het bedrijf.

 

Wat doet de Hersenstichting?

Voor deze dag hebben we een samenwerking opgezet met de Hersenstichting. Wist je dat miljoenen mensen wereldwijd worden getroffen door diverse hersenaandoeningen? De Hersenstichting heeft als doel om het begrip van de hersenen te vergroten en streeft naar een wereld zonder hersenaandoeningen. Dit doen ze door het financieren van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting geven en ondersteuning bieden aan mensen met een hersenaandoening en hun naasten. Whayle zal voor de Inhousedag een casus van de Hersenstichting uitwerken, die bijdraagt aan de gezondheid van de hersenen.

 

Hoe ziet de dag eruit:

We starten de dag met koffie en een kennismakingssessie. Eerst vertellen we meer over Whayle en vervolgens zal de Hersenstichting een presentatie geven over hun missie en de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd. Daarna leggen we de data science case uit, verdelen we de teams en gaan jullie met je toegewezen team aan de slag met de data van de Hersenstichting: dit is je kans om je analytische vaardigheden in de praktijk te brengen! Wij zullen de lunch verzorgen, en na de lunch werk je met je team de case uit en bereiden jullie je voor op de presentatie.

Aan het einde van de dag presenteer je met je team jullie bevindingen aan de Hersenstichting. Het team met de beste bevindingen en presentatie gaat naar huis met een leuke beloning. Aangezien buiten bewegen goed is voor de hersenen, en wij dat graag willen stimuleren, krijgt elk persoon van het winnende team een cadeaubon van de Bever ter waarde van €100. Tot slot zullen we de dag afsluiten met een gezellige borrel.

 

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!
Interesse? Vul dan onderaan deze pagina je gegevens in. Deelname is kosteloos.

 

Wat: Inhousedag data science

Wanneer: 13 juni 2024

Hoe laat: 9:30 – 17:00

Waar: Joop Geesinkweg 601, Amsterdam

Schrijf je hier in!