De NOW-regeling betaalt mee aan de salarissen van 1 op de 3 werknemers. Hoe zit dat bij jouw klanten en leveranciers? Heb je concreet in beeld wie gebruikmaakt van de NOW-regeling en hoe vaak? Onze geavanceerde NowScan levert je de antwoorden. Zo krijg je meer grip op mogelijke risico’s en kan je op tijd in gesprek als de cijfers daartoe aanleiding geven.

Early warning: pak de voorsprong

Hoe het werkt? Snel, slim en efficiënt. De NowScan koppelt de actuele data van NOW 1, 2 en 3 feilloos aan je portefeuille. Maakt een klant of leverancier gebruik van een NOW-steunregeling? Dan noemen we dat een match. Dit krijg je van ons terug.

Matchresultaat

inzicht in het aantal klanten of leveranciers dat de NOW-regeling heeft
aangevraagd


Benchmark

hoe scoren je zakelijke relaties; maken ze meer of juist minder dan
gemiddeld gebruik van de NOW-regeling?


Snel resultaat

compleet inzicht binnen 1 week, voor 2.500,- (excl. btw)

“Als het met mijn klanten goed gaat, gaat het goed met ons. En andersom geldt hetzelfde. Omdat ik wilde weten hoe de vlag er na een 1 jaar corona bij iedereen bij hangt, heb ik onze volledige klantenportefeuille met ruim 33.000 werkgevers laten NowScannen door Whayle. Het scoremodel laat ons precies zien welke klanten de NOW-regeling hebben aangevraagd. En veel meer dan dat: de data leveren voldoende haakjes en handvatten om weer eens met elkaar in gesprek te gaan.”

Eduard Ooms (Algemeen Directeur) – N.V. Schade