Business
Consulting

Organisaties met de beste datastrategie en analyse capaciteit zijn aan de winnende hand. Zie je liever vandaag dan morgen wat er beter kan? Wil je beslissingen niet langer baseren op ‘best guesses’ maar op feitelijke informatie? Dan zitten we op één lijn.

Groei realiseren

Echte groei is alleen mogelijk als je bereid bent om voorbij het bekende te kijken. Laat ons met je meekijken en ontdek in no-time waar de grootste groeikansen liggen.

Portfolio assessment

Dus jij denkt dat je portfolio geen geheimen kent? Laat je door ons verrassen. Met geavanceerde modellen halen we kersverse inzichten uit bestaande databronnen.

Proces optimalisatie

Zet een stip op de horizon van procesverbetering en daag onze experts uit je erheen te brengen. Met data als brandstof, optimaliseren we processen snel en structureel.

Insights

Whayle en Otherside at Work: Samenwerken aan datagedreven duurzame inzetbaarheid

Whayle en Otherside at Work: Samenwerken aan datagedreven duurzame inzetbaarheid

De explosieve toename van verzuim en arbeidsongeschiktheid vraagt om scherpe keuzes op het gebied van schadelastbeheersing en portefeuillebeheer. Een combinatie van moderne cloudtechnologie en AI-modellen voor data-analyse biedt hierbij mogelijkheden die eerder ondenkbaar waren. Verzekeraars, inkomensvolmachten, arbodienstverleners en werkgevers moeten deze kans met beide handen aangrijpen, zeggen Max Kaspers (Whayle) en Robert van Gils (Otherside at Work). ‘Datagedreven oplossingen bieden inzicht in de risico’s en maken het mogelijk om er gericht op te sturen.’

Whayle en elipsLife roepen marktpartijen op verantwoordelijkheid te nemen

Whayle en elipsLife roepen marktpartijen op verantwoordelijkheid te nemen

Nu een gevaarlijke cocktail van risico’s de houdbaarheid van de WIA bedreigt, kunnen private partijen niet werkloos toekijken hoe het systeem vastloopt. Het is juist zaak verantwoordelijkheid te nemen en mee aan de knoppen te zitten bij het vormgeven van oplossingen. Dit is in het eigen én in het algemene belang, zeggen Max Kaspers (Whayle) en Marcel van Delft (elipsLife). ‘Het gevaar is dat de situatie zodanig ontspoort dat álles wat de druk vermindert groen licht krijgt.’

‘Data-analyse maakt markt verzuim en arbeidsongeschiktheid gezonder’

‘Data-analyse maakt markt verzuim en arbeidsongeschiktheid gezonder’

Volmachthouders kunnen de verzekeringsmarkt voor verzuim en arbeidsongeschiktheid gezonder maken door hun premies te baseren op gespecialiseerde data-analyse. Dit is de stellige overtuiging van Tom Ikink (Alpina Group) en Max Kaspers . ‘Deze aanpak vergroot de ruimte voor schadelastbeheersing en de interesse van buitenlandse investeerders. Beide zijn hard nodig.’

Groei realiseren

Misschien denk je als eerste aan meer omzet, meer klanten of meer winst. Maar groei is meer dan een optelsom van cijfers. Je groeit bijvoorbeeld ook als je medewerkers duurzamer inzetbaar zijn. Of als het je lukt de impact op het milieu te verminderen.

Groeien gaat nooit vanzelf. Het blijft een zoektocht, naar de juiste acties op het juiste moment. Whayle helpt je daarbij. Wij verrijken data en gebruiken slimme voorspelmodellen die je snel en precies laten zien waar voor jouw organisatie de grootste groeikansen liggen.

Portfolio assessment

Hoe haal je het beste uit je portfolio? Is dit voor jou nog een vraag, weet dan dat we klaarstaan om je te helpen. Of je portfolio nu vol zit met klantgegevens, product- of leveranciersinformatie; elke portfolio vormt een rijke bron van data.

Whayle heeft de kennis, modellen en data experts in huis om nieuwe inzichten boven water te krijgen. Recht uit bron. Inzichten die je helpen bij het maken van data-driven keuzes. Of bij het verbeteren van processen en performance.

Proces optimalisatie

Wil je processen structureel verbeteren? Begin bij de data. Uiteindelijk zit daarin alle informatie verborgen die je nodig hebt om tot de kern te komen.

Bij Whayle geloven we dat alles er al is. Onder de oppervlakte vinden we inzichten die meer waard zijn dan ‘gut feeling’. Wij brengen deze inzichten binnen handbereik.

Hoe? Door grote hoeveelheden data slim te combineren, met de juiste domeinexpertise te analyseren en naar actionable insights te vertalen. Acties die processen helpen verbeteren.

Home 9 Business Consulting